Salut! Comunitatea noastra s-a inchis. Serverele ce se aflau in comunitate, s-au mutat pe forumul Play-Arena.Ro.

Pentru mai multe detalii, acceseaza PLAY-ARENA.RO

 

AK47.PLAY-ARENA.RO

ZC.PLAY-ARENA.RO

RESPAWN.PLAY-ARENA.RO

 • Announcements

  • Deiu

   Serverul AK47.TERORISTII.RO se va muta!   12/08/18

   Salut, Vreau sa va informez ca astazi, serverul nostru se va muta pe comunitatea Play-Arena.Ro Spre seara, va rog sa ne cautati pe TS.PLAY-ARENA.RO!

Pușcărie

Members
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

 1. Bun ai spus ca ai scris dovada pe ts cu banul , ai spus ca am aim si wall . -unde sunt pozele? -Wg-ul ? -Demo-ul?
 2. Frate , motivul care este? că nu inteleg , Ca mi a dat mie unban? Aia este dovada sa mi dai tu mie ban? In primul rand nu aveai nici un drept sa imi dai ban , mai ales ca ai spus tu ca am wall si aim in primul rand ori imi spunea-i sa ti dau WG ori imi faceai poze, tu nu ai de ce sa te iei de el fiindca mi a dat mie unban odata ce tu nu ai fost in stare sa ai o dovada concreta pentru ce mi ai dat ban si motivul pentru care mi ai dat ban se vede clar ca e "0"
 3. Nickname utilizat: Pușcărie Nickname acuzat: Phanary IP-ul dumneavoastra (obligatoriu celor cu ip static, in cazul banarii): 95.76.114.150 SteamID: STEAM_0:156785934 Data & ora: 06/12/2018 ; in jur de 19:20 Alti admini prezenti pe server in acel moment?: Nu știu cine mai e admin Motiv ban (in cazul primirii unui ban): Se vede in ss . Dovada (obligatorie, Print Screen Consola): Sunteti la prima reclamatie?(daca nu, la a cata?): La prima El a spus că am aim și wall vreau si eu dovada / wg orice , sa vad si eu ce cod am , multumesc :*