Salut! Comunitatea noastra s-a inchis. Serverele ce se aflau in comunitate, s-au mutat pe forumul Play-Arena.Ro.

Pentru mai multe detalii, acceseaza PLAY-ARENA.RO

 

AK47.PLAY-ARENA.RO

ZC.PLAY-ARENA.RO

RESPAWN.PLAY-ARENA.RO

 • Announcements

  • Deiu

   Serverul AK47.TERORISTII.RO se va muta!   12/08/18

   Salut, Vreau sa va informez ca astazi, serverul nostru se va muta pe comunitatea Play-Arena.Ro Spre seara, va rog sa ne cautati pe TS.PLAY-ARENA.RO!

-THUNDER- DAU MANEVRE

Members
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by -THUNDER- DAU MANEVRE

 1. Nickname utilizat: THUNDER Nickname acuzat: Phanary IP-ul dumneavoastra (obligatoriu celor cu ip static, in cazul banarii): - SteamID:- Data & ora: 7/12/2018 Alti admini prezenti pe server in acel moment?: Nu Motiv ban (in cazul primirii unui ban): "limbaj vulgar u@" Cica Dovada (obligatorie, Print Screen Consola): https://imgur.com/a/R57Kj9F Sunteti la prima reclamatie?(daca nu, la a cata?): Nu, nu sunt la prima. Magnatul, te astept pe messenger, ca pe teamspeak am ban de la copilul asta futut de soarta... Te rog eu, fa ceva cu el ca da ba aiurea si fara motiv, la el "prost" e injuratura, sau "pasarica". Te rog frumos, o sa-ti dau un reply pe forum cu numele de pe mess sau skype, ori discord, nu e relevant... Astept sa iei masuri cu ce face acest copil ...
 2. Bai nebunule, prost nu este injuratura, esti ratat ? Ca ma faci sa injur aici, si sincer, mi-e rusine de Magnatul, ca face atatea pentru server si vii tu mare smecher care nu stii sa dai ban sa-mi dai mie gag ca te fac prost... Nu ti-am spus o minciuna, ti-am spus adevarul, stiu... stiu, adevarul doare, dar asta este ne acceptam asa cum suntem...
 3. Nickname utilizat: THUNDER Nickname acuzat: Phanary IP-ul dumneavoastra (obligatoriu celor cu ip static, in cazul banarii): - SteamID:- Data & ora: 7/12/2018 Alti admini prezenti pe server in acel moment?: Nu Motiv ban (in cazul primirii unui ban): "limbaj vulgar u@" Cica Dovada (obligatorie, Print Screen Consola): https://imgur.com/a/tN6nm72 Sunteti la prima reclamatie?(daca nu, la a cata?): Eu nu, nici el, mai are o reclamatie tot pentru ban aiurea, am sa vorbesc cu magnatul si in legatura cu teamspeak-ul, mi-a dat ban 4 zile fara dovada sau poze ca am injurat... ASta nu stie nici sa dea ban si el mai vrea grad :))
 4. Am vip copile, am acces la admin chat, si apropo pasarica nu este o insulta in pana mea, esti un copil batut de soarta, o sa-ti mai fac o reclamatie ca dai ban aiurea... Si am sa vorbesc cu magnatul despre ce se intampla pe server, o sa zbori tu :))
 5. Magnatul, te astept pe teamspeak, am martori si dovezi...El nu stie nici macar sa dea ban, ce asteptari ai de la el ?
 6. Boss, ai iesit rosu in wargods, generic hidden cheat :)))