Salut! Comunitatea noastra s-a inchis. Serverele ce se aflau in comunitate, s-au mutat pe forumul Play-Arena.Ro.

Pentru mai multe detalii, acceseaza PLAY-ARENA.RO

 

AK47.PLAY-ARENA.RO

ZC.PLAY-ARENA.RO

RESPAWN.PLAY-ARENA.RO

 • Announcements

  • Deiu

   Serverul AK47.TERORISTII.RO se va muta!   12/08/18

   Salut, Vreau sa va informez ca astazi, serverul nostru se va muta pe comunitatea Play-Arena.Ro Spre seara, va rog sa ne cautati pe TS.PLAY-ARENA.RO!

Tesla

Members
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

 1. Nici-o problema. Ma bucur ca ne-am lamurit. Este o mica problema, deoarece am incercat sa ma reconectez si nu a mers datorita banului. Inca il am..
 2. Nickname utilizat: TeSla Nickname acuzat: TeSla IP-ul dumneavoastra (obligatoriu celor cu ip static, in cazul banarii): 141.85.0.124 SteamID: STEAM_0:0:452115236 Data & ora: 19.11.2018/~17:45 Alti admini prezenti pe server in acel moment?: Ak47^Gogoasa (afk) Motiv ban (in cazul primirii unui ban): In momentul in care mi s-au facut poze si am apasat Alt+tab sa le incarc pe imgur, nu stiu cum am reusit sa ma conectez pe alt sv.Am incercat sa ma reconectez pe sv, explicand ca am facut o prostie, dar in acel moment Ak47^Madalin mi-a dat ban. Nu-l condamn, pentru ca omul a avut pe deplina dreptate sa-mi dea ban(de-odata ce m-am deconectat), insa vreau sa demonstrez ca nu sunt codat/wallist si am sa pun dovada aici Dovada (obligatorie, Print Screen Consola): https://imgur.com/a/UPL9DEV Sunteti la prima reclamatie?(daca nu, la a cata?): Da L-am anuntat imediat pe Gogoasa, pe steam, insa el a fost afk.