Salut! Comunitatea noastra s-a inchis. Serverele ce se aflau in comunitate, s-au mutat pe forumul Play-Arena.Ro.

Pentru mai multe detalii, acceseaza PLAY-ARENA.RO

 

AK47.PLAY-ARENA.RO

ZC.PLAY-ARENA.RO

RESPAWN.PLAY-ARENA.RO

 • Announcements

  • Deiu

   Serverul AK47.TERORISTII.RO se va muta!   12/08/18

   Salut, Vreau sa va informez ca astazi, serverul nostru se va muta pe comunitatea Play-Arena.Ro Spre seara, va rog sa ne cautati pe TS.PLAY-ARENA.RO!

moro

Members
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

 1. De obicei te vad activ pe server si respecti ceilalti playeri, ajutandu-i. Doar faptul ca mai stai afk ma ingrijoreaza enorm la tine. Sper sa schimbam asta in curand.In rest, meriti ceea ce doresti deoarece ai ceva bun (Bunul simt. Simt ca iti pasa mult de server si ai o dorinta mare de a ajuta) Raspunsul nou este: Pro (Motiv: Regulament citit si activitate + altruism)
 2. Nume: Moroianu Theodor Andrei Nick ZM: moro Ce vinzi: Conturi premium de Spotify Pret: 2 euro Data EXP: Cand cele 28 de conturi disponibile vor fi cumparate. Alte detalii: Spotify este o aplicatie care poate fi descarcata pe mai multe dispozitive (telefon, PC, etc.) Acesta va permite sa ascultati muzica care a fost stearsa de pe youtube. Melodiile care va intereseaza pot fi descarcate pentru a asculta muzica in orice loc. Valoarea acestui cont ar fi de 15 euro, dar cu ajutorul generatorului meu, le voi vinde foarte ieftine deoarece nu am ce sa fac cu ele. Poze/Dovada: