Salut! Comunitatea noastra s-a inchis. Serverele ce se aflau in comunitate, s-au mutat pe forumul Play-Arena.Ro.

Pentru mai multe detalii, acceseaza PLAY-ARENA.RO

 

AK47.PLAY-ARENA.RO

ZC.PLAY-ARENA.RO

RESPAWN.PLAY-ARENA.RO

 • Announcements

  • Deiu

   Serverul AK47.TERORISTII.RO se va muta!   12/08/18

   Salut, Vreau sa va informez ca astazi, serverul nostru se va muta pe comunitatea Play-Arena.Ro Spre seara, va rog sa ne cautati pe TS.PLAY-ARENA.RO!

banned

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. io o sa incerc sa fac ore cand sunt player stau si io ;)
 2. © Nick :Banned © Rank Admin : A4 © Motivul: Imi pare rau dar nu mai vreu sa fiu admin NU AM TIMP motiv principal : 1 nu pot sa fiu activ dupa cerinte 2 sunt seri când vin la 22:00 de la munca normal ca nu mai intru pe server 3 acel ip pe care lam dat mam gandit ca vezi face sa scoti modurile alea era enervant ZM2 si imi asum asta erau foarte multe discuti despre zm2 si am ales sa fac asta 4 daca vrei sa fiu admin incontinuare nu pot sa stau on decat sambata sau duminica 2 3 ore pe server !!!!!MULTUMESC!!!!!
 3. DMG

  Foarte multi playeri se plang sa armele dau putin DMG Ai putea sa pui inca o putere la pawer pentru DMG sa cumpere DMG x2 x3 x4 cu points si ammo cu ce vrei tu sau sa faci sa dea mai mult DMG armele
 4. UE SUNT ADMINUL CARE UN PRIMIT SLAY PE NE DREPT AVEAM CLASA OBERON ȘI MA ACUZAT CA NU AM VOIE SA IMI DAU MOD CAND ESTE DEJA MOD DAR IO GHIDUL A4 NU POT SA FAC ASA CEVA 149 * YT CRED CA NU A CITIT REGULAMENTU SAU COMENZILE LA ADMINI PENTRU CA EU NU AM ACCES !!!ESTE ACCES LA MOD DE LA A5 IN SUS MULTUMESC !!!
 5. Nume real : Andrei Jucător Nick: interzis (BANNED) Varsta: 26 CNP: (PRIMELE 8 cifre) 19207141 Ore jucate (link GT): 87 ore ( 5253 minute) De ce vrei admin: de multe ori cand intru pe server nu sunt admini si multi pune LM lung injura etc Ai citit regulamentul ?: VALIDAT (Dacă nu răspunzi bine esti respins din prima.) Clar lam citit Experienta ca admin in CROWN nu prea am experienta de ce sa mint dar invat repede Forum posturi: