Salut! Comunitatea noastra s-a inchis. Serverele ce se aflau in comunitate, s-au mutat pe forumul Play-Arena.Ro.

Pentru mai multe detalii, acceseaza PLAY-ARENA.RO

 

AK47.PLAY-ARENA.RO

ZC.PLAY-ARENA.RO

RESPAWN.PLAY-ARENA.RO

 • Announcements

  • Deiu

   Serverul AK47.TERORISTII.RO se va muta!   12/08/18

   Salut, Vreau sa va informez ca astazi, serverul nostru se va muta pe comunitatea Play-Arena.Ro Spre seara, va rog sa ne cautati pe TS.PLAY-ARENA.RO!

FeNoMeN aScUnS

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

 1. Horațiu.. Cred ca tu nu ști cu ce se papa Adminatu, eu am 8 ani de ADMINAT ZI DE ZI, asa ca nu vb tu fără sa ști! Dacă vrei te pot învață că văd că nu prea le ai cu codurile, tu vad ca nu vezi sa citești chatul! Tu te bagi care dormi pe tine la CS, la fel joci și tu cu codați pe svr dar o sa pun și dovada cu tine! Codatu din demo a jucat 15 minute am întrat și pe ts dar nu era nici un admin activi doar foști admini!
 2. HORATIU si tu faci la fel ca iel prietene , poate omu sa tot scrie in chat ca te doare la basca si pe tine ! Vad ca sunteti catva ADMINI care nu aveti nici o treaba cu adminatu !
 3. Nume : IGR - FeNoMeN aScUnS Nume Acuzat : CristiSteje Zi: 03.11.2018 - Ora : 15:25 Motiv: Azi toata ziua a jucat cu codati pe svr si degeaba scri in chat la Admini ca nu vede , va rog sa luati masuri ca nu e singuru care procedeaza asa ! Dovada: http://www.girlshare.ro/3490211081.5