Salut! Comunitatea noastra s-a inchis. Serverele ce se aflau in comunitate, s-au mutat pe forumul Play-Arena.Ro.

Pentru mai multe detalii, acceseaza PLAY-ARENA.RO

 

AK47.PLAY-ARENA.RO

ZC.PLAY-ARENA.RO

RESPAWN.PLAY-ARENA.RO

 • Announcements

  • Deiu

   Serverul AK47.TERORISTII.RO se va muta!   12/08/18

   Salut, Vreau sa va informez ca astazi, serverul nostru se va muta pe comunitatea Play-Arena.Ro Spre seara, va rog sa ne cautati pe TS.PLAY-ARENA.RO!

! PauL

Members
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

 1. Explica-mi si mie atunci de ce in poza a 3-a sunt punctele alea si in celelalte nu? Si sunt prinse in aceeasi pozitie :)
 2. Te rog adu si argumente . Nu dai reply doar ca sa te aflii in treaba . Detest chestia asta. Tu dai pro , dar sunt convins 100% ca nici nu te-ai uitat la poze . urat.
 3. Chiar m-am uitat astăzi pe forum și m-am mirat că nu a făcut cerere de unban . În cea de-a treia poză , care o găsiți aici se văd clar punctele roșii pe lângă țintă. Funny , nu știu unde ai văzut tu , ca codurile puse pe stick să ți le găsească wargods-ul. Infine , aștept părerea voastră . Aseară chiar am stat să mă uit puțin pe el înainte să îi dau ban , și a dat și niște prefire-uri ciudate , dar nu am demo , ceea ce cred că mă v-a dezavantaja puțin .
 4. Propun că de pe 1 decembrie pe timp de noapte să meargă doar de_dust2_xmas că tot vin și sărbătorile , să se bage plugin cu c4 tip brad iar niste modele care sa nu încarce mult serverul cu ceva costume de iarna pentru playeri , vip , admin . Sunt plugine de genu' care nu incarca aproape de loc sv-ul . Aștept pareri
 5. Din câte am văzut , dar nu te supăra , de când ți-ai făcut tu așa zis-a revenire , sunt doar certuri pe tema "Madalina" . Ce mă face pe mine ca un "nou venit în staff" să cred despre tine? Așa doar dacă te-ai pune in situația mea? Am încheiat discuția . Sper să se scoată tot la capăt la ședință
 6. Nu înțeleg de ce vă continuați războiul și aici. Dacă era așa de obosit pe cum zici tu , putea și el să zică " te rog frumos , uita-te si tu pe X" că nu e așa mare lucru. Dacă stau să mă uit chiar la activitatea ta , cred că o ai mai mică decât mine , care intru doar seara , după ce vin de la muncă. Și doi la mână , nu te referii la acei "toți" , uită-te te rog și la tine și după vorbește și de altii . Ziceai tu că revii tu în așa zis-a forță , apăi eu sincer , nu văd nici o revenire în forță. http://prntscr.com/lflew8 ai tu în primele zile de la acea revenire ceva activitate , dar ultimele 3 zile ... jalnic. Iar dacă te aflii să îmi spui mie că ai avut probleme , că liceu , că prieteni , etc să o lași baltă pentru că eu unul sincer , nu te cred. Edit : Ce zici , bat și eu așa puțin activitatea ta? Care pur și simplu eu joc din plăcere , nu din acea revenire pentru a scoate oamenii care nu îți fac pe plac din staff. http://prntscr.com/lflgg7 Îmi pare rău să spun asta , dar chestia asta am observat-o eu la tine . Poate că ai fost tu două ore înainte , dar câte minute din acele 2 ore ai stat pe codați? Aș fi curios și eu . Pro unban -> PRO Remove . Admin nu pot să zic incapabil , că nu te cunosc , dar cel puțin nu te văd cu capul pe umeri .
 7. Tu , în primul și în primul rând ar trebui să te uiți la demo și să nu te ia gura aia pe dinainte . Esti cu totul pe lângă subiect. Se vede clar în demo că nu ești pe server.
 8. Încerci să mă faci prost așa in mod indirect? Zi-o așa mai pe față , nu te trage pe preș . Ești jalnic :)) Prietene , treaba sta in felul urmator ca sa ti le zic in ordine cronologica Am plecat de la pc (deconectare server ) la masa . Revin la pc , aveam vreo 4-5 poke-uri de la Madalina , cum ca IGR ma cauta . Nu am stiut ce se intampla , si a zis IGR ca a anuntat de nush cate ori pe u@ un codat , si tu stateai si frecai menta , ca de-obicei . In privinta ts-ului , jmf si ceilalti spun ca E OBLIGATGORIU sa stai pe camera serverului in timp ce esti pe server iar tu o tii de coarne si imi zici ca e șută? Prietene , nu mă lua pe mine cu chestii de genu , că eu l-am pus să îți facă reclamație că mă scot din sărite chestiile de genu , si nu vreau să prind ură pe nimeni ca să mă cert cu el in fiecare zi sau să se ajungă chiar la mai rău . Mă faci să îmi fac altă părere despre tine daca pe tine , doar până aici te duce capu' să acuzi , fară să știi ceva , asta mă duce capu' că nu ai mai mult de 15-16 ani Poate unul dintre fondatori are nevoie de tine , să vorbească ceva personal, unde dau ei de tine ? Stau să te caute pe tot ts-ul? aici nu e cazul , că e micuț ts-ul , dar pe celelalte comunități mai mari? Atât am avut de spus , și rugămintea mea e să răspundă JMF la reclamație.
 9. Baiatul e cam "jmeker" el asa de felul lui. Ii zici frumos sa intre pe ts imi arunca "ca cine esti tu sa imi zici mie ce sa fac?" 2la mana Mai jos las un copy-paste din consola cu raspunsul pe care mi l-a dat de ce sta afk si bine inteles , cat m-am saturat sa il strig ca sa se ocupe si el putin *SPEC* CristiSteje : /spec (ADMIN) ! PauL : Cristi? ---------------------------------------------- (ADMIN) ! PauL : Cristi? MAFIA KAMORA dropped MAFIA KAMORA has left the game [AK47] Pentru a vedea hartile anterioare tasteaza /harti KLTPGLTLG dropped KLTPGLTLG has left the game *DEAD* CiuPa*Bomboane><Mentolate : slay (ADMIN) CristiSteje : ? [G]*ALIVE*zoE : unde e? Marin Doss (Putas) dropped (ADMIN) ! PauL : Cplm faci , tot stai afk? (ADMIN) CristiSteje : tu imi tot dai kick ? (ADMIN) ! PauL : nui [AK47] Ai primit gratis AK47 zoE killed ! PauL with awp Marin Doss (Putas) connected (ADMIN) CristiSteje : stau Marin Doss (Putas) is joining the Terrorist force Jandarmeria # cNz. killed J0_K3R with m4a1 *** Jandarmeria # cNz. killed |_Charlie_| with a headshot from m4a1 *** lala killed Z3D with m4a1 *** goodboy killed Bombardieru with a headshot from galil *** Cyp killed double with m4a1 PAPE killed Jandarmeria # cNz. with galil (ADMIN) CristiSteje : pentru concunrs (ADMIN) ! PauL : La ore , a? goodboy killed lala with galil Dmitriy killed Kercinovic with m4a1 Kercinovic (RADIO): Fire in the hole! Kercinovic dropped Kercinovic has left the game *SPEC* CristiSteje : da Bravo prietene , ce sa zic , pari foarte interesant . Daca tu joci pe un server doar pentru concursuri si rahaturi de astea. zi-mi de ce duci lipsa , si ma chinui eu sa iti iau , un cs 1.6 ce se da la concurs , sau ce naiba o mai fi. Si culmea , ca daca el v-a prinde si sedinta ii dati up , nu baietii? Infine , atat am avut de spus , sper sa se ia masuri si sa nu mai ia toti plozii admin , pardon nemancatii :)
 10. Eu nu va inteleg , pe unii dintre admini , este greu sa dai o explicatie ce si cum? Nici noi nu am crescut invatati , de ce naiba nu ajutati si voi? Pro unban.
 11. Nu am găsit pluginu pe net , dar știu că este un plugin cu comenzile in chat , sau s'ar putea face . Să nu mai trebuiască să scrii in consola fiecare comanda , de exemplu să scrii in chat /ban [nume] [timp] [motiv] . Ar fi o " ușurare" pentru admini , părerea mea .