Salut! Comunitatea noastra s-a inchis. Serverele ce se aflau in comunitate, s-au mutat pe forumul Play-Arena.Ro.

Pentru mai multe detalii, acceseaza PLAY-ARENA.RO

 

AK47.PLAY-ARENA.RO

ZC.PLAY-ARENA.RO

RESPAWN.PLAY-ARENA.RO

 • Announcements

  • Deiu

   Serverul AK47.TERORISTII.RO se va muta!   12/08/18

   Salut, Vreau sa va informez ca astazi, serverul nostru se va muta pe comunitatea Play-Arena.Ro Spre seara, va rog sa ne cautati pe TS.PLAY-ARENA.RO!

ineedyourlove

GFX Designers
 • Content count

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

ineedyourlove last won the day on October 13 2018

ineedyourlove had the most liked content!

1 Follower

About ineedyourlove

 • Rank
  Membru avansat

Recent Profile Visitors

102 profile views
 1. UNBAN ! DACA TOT O SA CONTINUSTI SA DATI BANURI PE MOTIVELE ASTEA O SA PIERDETI TOTI PLAYERII BUNI! n am nimic cu cel care a dat banul. Dar încetati sincer sa mai dati banuri d astea . Alea nu sunt coduri! Nu stiu cine v a băgat prostia asta in cap cum ca ar fi cod . Un cod nu poate avea sub 300 400 linii. Dar ma rog @Magnatul @Deiu daca nu vreti sa mai pierdeți multi jucători buni luati masuri si spuneti le sa nu mai dea banurile astea .
 2. Nu e vorba ca sunt nerăbdător, dar pentru ce sa te caute pe ts apoi sa postezi demo sau ce dovada ai. Poate ca, chiar eram curios . Sau doar in momentul ala puteam sa am timp sa vad demo . Din cate vezi nu prea am activitate asa mare pentru ca nu am timp.
 3. Poate n-are microfon, posteaza aici dovada si ce e nevoie ca sa vedem si noi
 4. http://www.girlshare.ro/3490193148.2 Eu unul zic ca ala e wall, cand sunt counteri dupa perete te duci cu tinta direct spre ei, cand nu sunt mergi fara nicio grija linistit, nu prea e vorba de sunet acolo, mai ai si unele faze in care nu te uiti sa nu prea bata la ochi
 5. Eu nu il cunosc, dar i as mai da o sansa, iar la urmatoarea abatere, ezitare de wg sau altceva ban direct permanent
 6. Iar va retrageti? Nu stiu de ce mai faceti cerere de admin daca intr o saptamana voi va retragetim
 7. Poate ne dati si noua WG-UL ACELA sa verificam si noi, il tineti numai pentru voi? Il gasiti ambii la istoric N am zis ca nu stii sa citesti un wg, stai linistita ca eu nu ma uit doar dupa culori, experienta mai multa ca mine n-ai cum sa ai si mai ales si in wg .
 8. @Madalina daca wg a iesit curat, inseamna ca si el era curat
 9. Nu stiu care e treaba asta "ai ban ca ai nu stiu ce nvidia sau ce rezolutie" a mai dat cineva odata ban pe motivul asta. Vreau sa-ti vad testul wg. pune link aici
 10. Ce sa va fac mai copii, va jucati cu focul, dar nu stiti ca focul arde ;) atata timp cat Mr.Love is here! =))
 11. Din cate vad eu print-ul ala e din 2016 . Normal tie n-ar trebui sa ti mearga nici google daca ai setata data aia Sunt 2 variante 1. Nu iti merge wg si ts din cauza la data 2. Print-ul este de la altcineva care a avut eroarea asta acum mult timp si l-ai salvat sa-l folosesti pentru situatii de genul! LINK DOVADA! DATI SCROLL IN JOS . POSTARE DIN 2016 acelasi print Banul sa ramana permanent, mai ai si tupeu ;)
 12. @Deiu @jmf @Magnatul Sa verifice cineva in log daca chiar este asa cum spune Calugaru, daca Senna i-a cerut wg sau nu. Eu zic ca n-ar trebui sa pierdem un player bun pentru o neglijenta