Salut! Comunitatea noastra s-a inchis. Serverele ce se aflau in comunitate, s-au mutat pe forumul Play-Arena.Ro.

Pentru mai multe detalii, acceseaza PLAY-ARENA.RO

 

AK47.PLAY-ARENA.RO

ZC.PLAY-ARENA.RO

RESPAWN.PLAY-ARENA.RO

 • Announcements

  • Deiu

   Serverul AK47.TERORISTII.RO se va muta!   12/08/18

   Salut, Vreau sa va informez ca astazi, serverul nostru se va muta pe comunitatea Play-Arena.Ro Spre seara, va rog sa ne cautati pe TS.PLAY-ARENA.RO!

AquaBlue

Members
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AquaBlue last won the day on October 3 2018

AquaBlue had the most liked content!

About AquaBlue

 • Rank
  Lingator in cur!!

Profile Information

 • Location
  Pitesti

Recent Profile Visitors

98 profile views
 1. Numele propunerii: Sedinta generala Descriere: Propun sa facem o sedinta cu toti membri comunitatii. Imagini/demo: Cu ce ne-ar ajuta? Sa rezolvam ceva probleme. Posibile erori/buguri: Alte precizari: Pai problema e ca trebuie sa discutam despre ceea ce se intampla in ultimul timp si cred personal ca o sedinta Miercuri seara ar fi cea mai buna idee. Da stiu e sedinta Sambata dar cred ca daca mai asteptam pana sambata o sa fie cam tarziu. Prezenta obligatorie: Deiu JMF Madalina Magnatu Power decybel AquaBlue dew Walker Restu pot venii daca vor daca nu , nu.
 2. Bun venit in clubul refugiatilor MAG Btw ... tabere formate in interiorul comunitatii unul dintre motivele retragerii mele. Conteaza? NU.
 3. Nick : AquaBlueGrad : ModeratorMotiv : Pai ... Am sa plec din tara in perioada urmatoare si sincer sa fiu nu cred ca mi-am gasit vreodata locul ca admin pe acest server. Sunt unele chestii care in opinia mea nu prea sunt la locul lor si ma refer aici la taberele formate in interiorul comunitatii. E normal sa stam cu cei care sunt pe aceeași lungimea de unda cu noi , insa nu e normal sa ii "sapam" pe cei care pur si simplu nu ne impartasesc ideile. Multa bafta si noroc in tot ceea ce va propuneti.
 4. Ai profitat de increderea celor din staff si acum ai pierdut-o. Dar cred ca oricine merita o a doua sansa ... pentru unban dar nimic mai mult.
 5. [CS] Votaţi server-ul!

  Votat 2.
 6. [ZM] VOTEAZA SERVERUL

  Votat.
 7. Eu am zis ceva la sedinta ... uite ca am avut dreptate. As vrea totusi sa pui si un motiv decent. E o chestie de respect fata de restul membrilor din staff.
 8. [ZM] VOTEAZA SERVERUL

  Votat.