Salut! Comunitatea noastra s-a inchis. Serverele ce se aflau in comunitate, s-au mutat pe forumul Play-Arena.Ro.

Pentru mai multe detalii, acceseaza PLAY-ARENA.RO

 

AK47.PLAY-ARENA.RO

ZC.PLAY-ARENA.RO

RESPAWN.PLAY-ARENA.RO

 • Announcements

  • Deiu

   Serverul AK47.TERORISTII.RO se va muta!   12/08/18

   Salut, Vreau sa va informez ca astazi, serverul nostru se va muta pe comunitatea Play-Arena.Ro Spre seara, va rog sa ne cautati pe TS.PLAY-ARENA.RO!

Deiu

Founders
 • Content count

  366
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Everything posted by Deiu

 1. Hello, to buy GOLD vip you have to pay the amount of 5 euros per month or 30 euros permanently by the paypal method. Or for SILVER vip, give / buyvip to level 15 on the server.
 2. Ai primit unban. Te rog sa folosesti cs-uri curate de acum inainte. daca o sa mai fii prins, ban permanent
 3. Jucatorul a primit unban. Nu am putut afla nici unul dintre noi de ce sunt acele puncte.
 4. Nu ai voie sa raspunzi la cereri daca nu faci parte din staff. Topic Closed
 5. Respins. Ai grad pe alt ts.
 6. 1. De astazi inainte adminii care v-or fii prinsi stand afk sau care nu o sa se ocupe o sa primeasca remove. 2. @CristiSteje te-as ruga sa te ocupi mai mult de adminat.
 7. Pozele au fost modificate si se vede clar aici si in link-ul lui FuNny.
 8. Respins. ai un comportament care nu e ok.
 9. Salut, Ai primit unban. Pe viitor te rog sa dai mai multa importanta cand un admin iti cere scanare WG. L-am cautat pe baiat in WarGods si nu a mai facut niciodata scanare. Nu se folosesc comenzi intre admini, ci se fac dovezi screenshot/demo si se transmit unui fondator, iar de aici in colo noi hotaram pedeapsa. Tutorial folosire wargods: click aici
 10. Acceptat! Sper sa faci treaba. Vad ca ai 5 zile non-stop conectate
 11. Banul ramane. Ai peste 250 linii in .cfg. Te-as ruga sa stergi unele cfg-uri sau sa iei un cs default. Eventual revii cu alta cerere de unban si un wg.
 12. Banul a fost dat pe dreptate. Se vede clar in wargods ca ai un fisier norecoil.cfg in care ai 11 linii. Daca iti iei alt CS, sa fie default o sa primesti unban.
 13. Salut, Din cate am inteles "acel" sau "acei" jucatori anuntati, erau deja verificati inainte de catre admini. Awake, pe viitor te-as ruga sa vorbesti mai frumos cu jucatorii deoarece nu la toti le place "limbajul de caterinca"
 14. Pentru orice problema legata de punctele tale/levelul tau te rugam sa lasi aici un reply
 15. Salut, Banul ramane. In demo se vede destul de bine cum ai tras. Sa nu mai aduc in evidenta wg-ul tau, peste 250 linii in el si no recoil. Topic Closed.
 16. Unu la mana: jucatorii nu sunt obligati sa dea tw (nu suntem la mixuri) Doi la mana: baiatul este vechi si jucator steam Trei la mana: Marshall, ti-a dat screenshot cu eroarea, de ce ii mai ceri si tw? Jucatorul o sa primeasca unban.